Ga naar de inhoud

Week #22: bowlen is niet mijn ding

Vorige week had ik al last van een vol hoofd, deze week is dat niet veel anders. En dat heeft nogal effect op het bijhouden van mijn blog. Want dat lukt me gewoon niet. Daar baal ik van. Want waarom lukt het toch niet om tijd vrij te maken voor iets wat ik toch graag doe? Door dat volle hoofd mis ik ook wat inspiratie. Of komen er soms wat ideeΓ«n voorbij, maar schrijf ik ze niet op en vergeet ik ze weer. Nee, helemaal lekker gaat het even niet.

Maandag

Na een ochtend werken ga ik hardlopen, het doel van de Ten Miles zorgt wel voor wat extra druk. En dat is goed, want zonder dat doel zou ik minder vaak gaan, vrees ik.
Verder een rustige begin van de week dag, wel prima eigenlijk.

Dinsdag

Een hele dag werken lijkt ineens heel veel energie te kosten. Tijdens het werk heb ik daar geen last van, maar in de avond ben ik er echt wel klaar mee. Na het eten plof ik op de bank om er vervolgens pas af te komen als we naar bed gaan. Frustrerend en verwarrend, want waarom heb ik dit zo? Nu ben ik toch al niet de meest actieve in de avond, maar de passiviteit slaat even heel hard toe.

Woensdag

In de ochtend haal ik mijn proeflenzen op. Ik ga weer eens een maandje proefdraaien, kijken hoe het bevalt. Vooral met hardlopen lijkt me het fijn. Mijn bril zet ik dan niet op, omdat ik het irritant vind als deze beslaat. Maar ik vind het eigenlijk ook irritant dat ik het dan niet zo goed zie. Dus lijken lenzen een goede oplossing. Vandaag doe ik ze nog niet in, want er staat een teamuitje op het programma, waarvoor ik nog moet de auto naar Roosendaal moet. Laat ik dan maar mijn vertrouwde bril op doen.
We eten eerst wat en gaan dan bowlen. Met of zonder bril, dat maakt voor mij bij bowlen niet uit. Ook niet dat het ‘hyperbowlen’ is met randen die omhoog staan en kleuren die je moet raken. Ik eindig gewoon onderaan. πŸ™‚

Donderdag

Vandaag dan toch maar aan de slag met mijn proeflenzen. Ik heb vaker lenzen gehad, maar dat is inmiddels al weer een hele tijd geleden. Maar het indoen gaat heel soepel en het lukt prima om ze de hele middag in te houden. Ik bouw het een beetje op, zodat mijn ogen kunnen wennen. En ikzelf ook aan een gezicht zonder bril. πŸ€“

Vrijdag

Mijn vader is jarig, dus stop ik een uurtje eerder vandaag. Dan gaan we meteen die kant op, waar we binnenvallen in een aardige collectie familieleden. Familie die ik eigenlijk niet meer zo vaak zie, dus het is wel leuk om wat bij te kunnen praten. Het is wel wat rommelig met dochters die nog moeten gaan dansen en daardoor op tijd moeten eten. Er wordt al op tijd chinees gehaald, zodat zij al kunnen eten. Wij eten wat later, als de rust weer is teruggekeerd. Daarna kijken we nog voetbal, de club van het naastgelegen dorp heeft de wedstrijd van hun leven gewonnen. Die wordt dus uitgezonden op ESPN en levert af en toe best grappige tv op. Ze verliezen, wat te verwachten was.

Zaterdag

Gisteren voelde ik me niet heel fit, last van een verkoudheid die niet door wil zetten. Dus vandaag ga ik niet hardlopen. Even rustig aan en dat is ook wel een keer fijn op de zaterdag. Nou ja, natuurlijk wel genoeg te doen, maar meer tijd over in de ochtend. Ik vind het altijd heel gezellig, dat hardlopen. Maar het kost wel een hele zaterdagochtend. En daar heb ik dan weer niet altijd zin in.

Zondag

Mijn vader is op de laatste dag van de maand jarig, maar ik realiseer me vandaag pas dat we in een nieuwe maand zitten. Daar had ik iets mee kunnen doen hier op mijn blog, maar het is me totaal ontschoten.
De dag start met een rondje hardlopen. Daarna open ik De Sims maar weer eens een keer na lange tijd en in de middag fietsen we langs Intents (waar ik vanochtend al een rondje had gedaan). Dat laatste doen we ieder jaar wel even en we zijn niet de enige. πŸ™‚
Vandaag staat ook in het teken van het inpakken van de spullen die de jongste mee moet nemen op schoolverlaterskamp. Het einde van de basisschooltijd komt steeds meer in zicht.

Komende week dus gedeeltelijk met een gezinslid minder. Ik hoop voor ze dat het weer wat mee gaat werken. Maar ik geloof dat de verwachtingen wel redelijk zijn. En ach, ook zonder mooi weer zullen ze zich vast wel vermaken.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Linda's Journal
3 maanden geleden

Soms heb je dat even nodig om wat minder te doen en lekker uit te rusten (ook als je er op het moment zelf nog niet echt van geniet). Hopelijk voel je je snel weer wat energieker!

Zo simpel is dan geluk
3 maanden geleden

Jij bent al net zo goed in bowlen als ik! πŸ˜‰

mevrouw Niekje
3 maanden geleden

Las anders even een blogpauze in? Doe ik soms ook en dat is een lekker gevoel. Dan weten mensen ook dat je er even niet bent. Kan je zo lang en zo kort maken als je zelf wilt.

mevrouw Niekje
3 maanden geleden
Antwoord aan  Ons Auk

Kan inderdaad ook even fijn zijn om je verhaal op te schrijven, zie dat je al weer uit de dip bent in je laatste blog! Fijn!

7
0
Leuk als je een reactie achter laat!x