Ga naar de inhoud

Zonnige Zondag #12; niet mijn beste week

Deze week is niet mijn beste week. Mijn hormonen zitten me behoorlijk in de weg, waardoor alles moeizamer lijkt te verlopen en ik veel dingen ook gewoon stom vind. Natuurlijk is niet alles stom en ben ik vooral degene die niet zo leuk is deze week. Ik baal er ook altijd van dat ik me zo kan laten beïnvloeden door die stomme hormonen. Maar goed, laat ik dan toch maar eens kijken naar de leuke dingen van de afgelopen week en het stomme gewoon achter me laten.

  • B&B Vol Liefde kijken, een programma waar ik echt naar uit kan kijken
  • trots op mezelf zijn omdat ik, ondanks de warmte, toch ben gaan hardlopen
  • shoppen bij Ikea met de oudste, altijd leuk om daar rond te kijken
  • en de boekenkasten meenemen, die gelukkig in de auto passen
  • gezellig bijpraten met de oud-buurvrouw
  • de drukte in mijn hoofd trotseren en erachter komen dat het wel meevalt
  • een erg mooie loop op de zaterdagochtend
  • genieten van een mooie zonsopkomst
  • bijkletsen met familie, tijdens een gezellige familiemiddag
  • uitslapen tot half 9, dat was nodig en toch ook wel een keer fijn

Een mooie afsluiter van de week dit lijstje. Zo erg was het dus niet, er waren genoeg leuke dingen om op terug te kijken. Komende week is de laatste week van B&B Vol Liefde. Ik ben erg benieuwd naar de laatste ontwikkelingen. Verder hopelijk een rustig aan week, dat alles gewoon z’n gangetje gaat.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mevrouw Niekje
10 dagen geleden

Het zou wat zijn Aukje, als iedere week een feestweek was. Soms zou je denken dat het zo is wanneer je andere blogs of Instagramuitingen ziet. En er ligt ook zo veel druk op ons om het leuk te hebben. Alles moet perfect zijn, van het ontbijt (en dat begint natuurlijk met zelfgemaakt granola 😉) tot het avondeten (de perfecte pokébowl), de kinderen moeten mooie cijfers halen en vooral geen dingen stoute dingen doen (zoals stiekem met drugs experimenteren). Onze huizen moet op orde zijn (volgens het Marie Kondo concept zo minimalistisch mogelijk, geen troep) en ons werk moet een feestje zijn (en doen we niet voor het geld hoor!!). Dus fijn dat jij ook laat zien dat de realiteit soms ruk is! Hoop dat je komende week beter is, succes! xx

Linda
9 dagen geleden

Ik snap dat je baalt als je last hebt van je hormonen, maar aan de andere kant; wat kun je eraan doen? Helemaal niets, iedere vrouw heeft daar regelmatig (meer of minder) last van en dat is helemaal oké. Soms heb je gewoon even een baalweek. Hoop dat deze week leuker wordt!

Zo simpel is dan geluk
6 dagen geleden

Altijd weer fijn als je aankopen ook daadwerkelijk in de auto passen!
Fijn dat er toch wat mooie dingen waren deze week.

3
0
Leuk als je een reactie achter laat!x