Ga naar de inhoud

Herfstlijstje 2024: Genieten van de Ten Miles en meer

Afgelopen week gaf Irene net dat extra zetje om de herfstsferen in te duiken. Het idee om mijn blog al wat herfstig te maken bevond zich al in mijn hoofd, maar met dat mooie weer leek het nog niet het juiste moment. Maar gooi er wat regen en kou tegen aan en dat herfstgevoel speelt steeds meer op. Dus na het lezen van haar blog was ik om. Ik knutselde al wat aan mijn blog, maar keek ook even terug naar mijn zomerlijstje, want was daar nu van terecht gekomen? Nou, misschien niet zoveel als ik had gehoopt. Hieronder een korte samenvatting van wat wel is gelukt.

Zomerlijstje

Het trainen voor de Ten Miles gaat prima, ik zit op schema. Wat betreft actief bezig zijn, maakten we met ons gezin een mooie kanotocht tijdens de zomervakantie. Het passief sporten ging ook prima. Ik keek de Tour de France op tv, maar het leukste was toch wel om bij een etappe aanwezig te zijn. Tijdens die vakantie bezochten we Carcassonne en kocht ik een flinke drinkfles met tijden erop, zodat ik meer water zou drinken. Dat laatste is nog niet helemaal gelukt. In de zomer heb ik veel fijne boeken gelezen en vond ik de tijd om naar een aantal podcasts te luisteren. Daar zal ik. binnenkort eens een apart overzicht van maken.
Ondanks dat ik niet alles af kon vinken, toch een prima resultaat van het zomerlijstje. En een aantal dingen, die niet zijn gelukt, komen terug op mijn herfstlijstje.

Herfstlijstje

πŸ‚ De Ten Miles lopen en daarvan genieten
πŸ‚ Een weekendje plannen met de oudste
πŸ‚ Weer 4 boeken lezen
πŸ‚ Met het gezin uit eten bij de Italiaan in de straat
πŸ‚ De tuin winterklaar maken
πŸ‚ Bloembollen planten, want die vergeet ik altijd
πŸ‚ Het nieuwe seizoen van Oogappels kijken
πŸ‚ Eindelijk een keer echt met mijn lijstjesboek beginnen
πŸ‚ Mijn camera meer gaan gebruiken, op zoek naar paddestoelen
πŸ‚ Mijn thuiswerkplek wat meer aankleden
πŸ‚ Zonder al teveel stress een grote verbouwing doorstaan
πŸ‚ Wat meer in Notion duiken, meer mogelijkheden ontdekken
πŸ‚ Een keer wat bakken, dat doe ik echt bijna nooit
πŸ‚ Een mooie herfstwandeling maken

Weer genoeg op de planning voor de komende tijd. Ik kijk uit naar een fijne, knusse en gezellige herfst. En okΓ©, ook nog wel een sportieve herfst met de Ten Miles binnenkort.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Linda
2 dagen geleden

Leuk lijstje, en de meeste dingen zouden zeker haalbaar moeten zijn! Goede reminder voor de bloembollen, hopelijk komt het ervan dit jaar πŸ™‚

2
0
Leuk als je een reactie achter laat!x