Ga naar de inhoud

Waarom een nieuwe blog?

Het speelt al een tijd door mijn hoofd, deze naam voor mijn blog, Ons Auk. En in mijn hoofd probeer ik ook te herleiden waar dit dan vandaan komt. Ik kom dan uit bij mijn ouders en mijn Brabantse afkomst. Want voor mijn ouders ben ik ons Auk, zoals ons pap en ons mam mijn vader en moeder zijn. Dat laatste is altijd wel wat raar, omdat ik maar alleen ben, een enig kind. Maar ja, alles is nu eenmaal ons. En dat is volgens mij wel redelijk Brabants om dat zo te zeggen.

Mijn officiële roepnaam is Aukje, maar wordt door degene die heel dicht bij me staan afgekort naar Auk. Dat voelt altijd heel vertrouwd. En dat zou dan ook zomaar de reden kunnen zijn voor deze nieuwe website en nieuwe naam. Ons Auk voelt gewoon heel vertrouwd, mijn eigen fijne plek. Hier zal ik met je delen wat ik doe, wat ik denk en wat er nog meer aan bod komt.

Eigenlijk zoals ik al deed, maar dit is dan dat nieuwe schriftje wat nog helemaal leeg is en wat ik mag gaan vullen. Ik zou het leuk vinden als je met me mee leest, een keer een reactie achter laat of een berichtje stuurt. Je bent van harte welkom op mijn nieuwe vertrouwde plek!

Naast een nieuwe site, maakte ik ook een nieuw Instagram-account aan, die vind je hier. Leuk als je me volgt!

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Maartje
Maartje
3 maanden geleden

Leuk Aukje! Veel plezier met je nieuwe blok. Ik lees met je mee.

Maricelvdijck
Maricelvdijck
3 maanden geleden

Leuk om weer al je verhaaltjes te lezen.

Marieke
Marieke
3 maanden geleden

Het is zeker typisch Brabant dat “ons”. Als ons pa zei “daar komt ons oma aan” dan ging het niet eens over onze oma, maar de oma van vrienden van Willem. Erik maakt er altijd grapjes over en dan verwijs ook weleens naar jou en dat jij als enig kind het ook over “ons pap en mam” had. Ik krijg er in ieder geval een warm en gezellig gevoel bij!

Joyce
Joyce
3 maanden geleden

Leuke naam voor je blog! En je insta-account ik ga je volgen. ‘Ons pap en ons mam’ ik zeg dat ook nog steeds, mijn zussen ook trouwens. Het voelt zo lekker vertrouwd en dichtbij. ‘Mijn vader en mijn moeder’… tja….past ook gewoon niet bij me.

Elsa
Elsa
3 maanden geleden

Veel succes en plezier met je nieuwe blok ☻

Zo simpel is dan geluk
Zo simpel is dan geluk
3 maanden geleden

Natuurlijk lees ik ook hier mee. Veel plezier op je nieuwe plekje!

Heidi
Heidi
3 maanden geleden

Wat fijn dat je een nieuwe blog hebt.
Ziet er alvast leuk uit.
Ik volg je op Instagram nu 🙂

14
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x