Ga naar de inhoud

Week #10: in de lappenmand en een zonnetje

Natuurlijk komt het hier terug, mijn weekoverzicht. Het kan soms echt een hele uitdaging zijn om te maken. Vooral als ik niet heb bijgehouden wat er in een week is gebeurd en er soms gewoon helemaal niet zoveel gebeurt. Dat laatste is zeker niet verkeerd, want dan kabbelt het allemaal lekker deur. Het zorgt alleen wel voor een kort weekoverzicht.

Maandag

Als ik op maandag vrij heb, voelt dat als een extra weekenddag. Ik vind dat altijd wel fijn. Ik rommel dan lekker wat aan, werk aan mijn blog en doe wat boodschappen. Alleen voel ik me nog steeds niet zo fit. Gisteren leek het beter te gaan, maar vandaag maar weer rustig aan. Steeds een misselijk gevoel en mijn keel blijft vervelen. Hoe ik gisteren een pr heb gelopen? Geen idee.
Het is zonde, want het is heerlijk weer. Gelukkig nog wel een beetje kunnen genieten van de zon.

Lieveheersbeestje in de achtertuin
Heerlijk zonnetje

Dinsdag

Dan toch maar de knoop doorgehakt om me ziek te melden. Ik voel me beroerd en nog steeds die keelpijn. Ik verhuis beneden naar de bank en daar kom ik niet meer vanaf. Ondertussen heb ik Joris uitgezwaaid, want die gaat een paar dagen naar Berlijn voor een beurs.

Ziek op de bank
Het ochtendzonnetje

Woensdag

Het lukt me niet, het even goed uitzieken. Dus meld ik me vandaag weer beter. De dag start rustig en rommel ik wat aan in huis. In de middag mag ik nog een paar uur aan het werk. Ik merk dat ik nog wat last heb van mijn keel, maar verder gaat het prima. Daarom een mooi moment om mijn nieuwe site online te gooien, deze blog dus.

Donderdag

Een korte dag werken op kantoor en dan weer in het zonnetje naar huis. Nou ja, niet helemaal. Het zonnetje zit verstopt achter de wolken en het waait behoorlijk. Ondertussen is Joris onderweg naar huis vanuit Berlijn. Dat is nogal een uitdaging vanwege de stakingen in het openbaar vervoer in Duitsland. Gelukkig hier en in België geen stakingen, want de meiden reizen naar Antwerpen voor het concert van Niall Horan. De jongste en ik vinden dat een goed moment om voor het avondeten frites te halen.

Steeds meer bloemetjes
Even doorluchten

Vrijdag

De werkdag vliegt vandaag voorbij. Ik weet niet waar dat precies door komt. Het is best druk, dat draagt er vast aan bij. Om 17.00 uur sluit ik af en kan het weekend beginnen. Ik verheug me al op een luie avond op de bank. Heerlijk naar De Verraders kijken, dit seizoen met allemaal onbekende Nederlanders. Dat zorgt toch wel voor een andere sfeer, dan met allemaal BN’ers. Er lijkt wat meer drama te zijn. En ik kan een beetje drama eigenlijk wel waarderen. 🙂

Mooie avondlucht
Internationale Vrouwendag

Zaterdag

De dag begint bij de atletiekvereniging voor een gezellige looptraining. Het is de tweede keer dat ik met een wat snellere groep mee ga en ik vind dat toch weer een beetje spannend. Kan ik het wel bijhouden? Het gaat prima en ik heb lekker gelopen. Een goed begin van het weekend.
Vandaag is het weer zo’n fijn weer, dus in de middag dan toch maar eens wat opruimen in de achtertuin. Ik ben niet zo’n tuinierder, maar als ik eenmaal bezig ben is het toch wel fijn om te zien dat het er weer net wat beter uit ziet.

Zondag

Weinig op de planning, dus lukt het ook een keer om wat uit te slapen, maar liefst tot 8.00 uur. Dat geeft mooi wat tijd om The Sims aan te zwengelen en ook nog wat aan mijn blog te werken. Want het weekoverzicht wil ik hier wel terug laten komen. Het blijft voor mezelf ook een leuk naslagwerk.
Eind van de ochtend ga ik met de hond even de bossen in voor een wat langere wandeling. De hond heeft daar niet altijd even veel zin in, maar ik vind het altijd wel fijn om even door de bossen te wandelen. Maar wel op tijd weer terug, want op zondagmiddag is het vaak erg druk. Dus met lunchtijd ben ik alweer thuis.
Ons pap komt nog even op de koffie, Ajax voetbalt (en die wedstrijd vergeten we maar weer) en ik maak dit bericht nog even af.

Een zonnige zaterdag
Een bewolkte zondag

Een prima week en weer door naar de volgende…

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mevrouw Niekje
2 maanden geleden

Je blogt ziet er mooi uit en leuk dat je uitlegt hoe je aan de naam komt. Mijn blog heet Mevrouw Niekje omdat mijn man mij zo noemt als hij mijn telefoontjes aanneemt en in een lollige bui is. En voor mijn goede vrienden ben ik ook Niekje. Mijn echte naam is Nicolet. Als je werkt is een weekend zo voorbij en snap ik dat zo’n maandag eraan vast een lekkere extra dag is. Vooral omdat de rest van de wereld dan weer aan het werk is of lijkt te zijn. Ik moet ook dagelijks bijhouden wat ik doe op de minder spannende dagen anders blijft er niets van mijn weekoverzicht over. Sommige weken zijn gewoon heeeeeel gewoon, gebeurt er niets bijzonders, is het werk, sport, eten, slapen, opstaan, werk, sport, eten… En is dat erg, nee hoor!!😁

Zo simpel is dan geluk
2 maanden geleden

Drama in tv programma’s kan echt heerlijk zijn ja! De drama bij Ajax heb ik nu wel een beetje genoeg van. Ze hebben een schop onder hun kont nodig!

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x