Week #20: een ‘normale’ week

Geen feestdagen deze week, dus voelt het als een ‘normale’ week. Qua uren werken maakt het meestal niet zo uit voor mij. Als er een dag wegvalt, werk ik meestal een andere dag. Maar een vast ritme is toch ook wel erg fijn. 😊

Maandag

Mijn benen moeten nog bijkomen van het vele staan gisteren bij de huldiging. Dus met werken is het soms met iets meer moeite opstaan. Na mijn korte werkdag vind ik hardlopen ook geen optie. Dat wordt met deze benen geen succes. Dan maar in huis aan de slag, kijken of ik wat kan doen aan die berg was. Hopelijk helpt het luisteren van een podcast.

Dinsdag

Vandaag een hele dag op kantoor. Er staat een werkoverleg gepland, dus we zijn met een grote groep. Het zijn altijd wat rommelige dagen, maar het is ook leuk om bijna iedereen weer te zien. Vaak is het alleen contact via Teams of telefonisch. De tijd vliegt in ieders geval voorbij.

Nou ja, de ochtend iets minder snel. De oudste heeft haar rij-examen. Zij lijkt geen spanning te voelen daarvoor, maar ik heb toch wel een beetje de zenuwen. Achteraf blijkt dat zij ze ook wel had, maar ze is geslaagd!

Woensdag

Vanochtend ga ik met Evy op pad voor een rondje hardlopen. Als ik na afloop mijn activiteit wil uploaden naar Strava blijkt dat nog niet zo handig te gaan. Ik vind het fijn om na afloop die cijfertjes te zien in Strava, maar moet het nu even handmatig invoeren. Maar goed, mijn loop staat geregistreerd. 🙂

De tv staat vanmiddag op het NPO politiek kanaal, met de camera gericht op een deur. Wachten op nieuws rondom de formatie. Ik hoop nog een beetje op het bericht dat het niet gelukt is, maar helaas, er is een akkoord. En dat akkoord… Ik geloof niet dat we daar een beter en mooier land van worden.

Donderdag

Na mijn werk kan ik meteen door om de jongste op te halen van school. We rijden door naar de tandarts voor de eerste controle na het plaatsen van zijn beugel. Er gaan nieuwe elastiekjes en een nieuw draadje in. Het verloopt lekker snel, dus gaan we nog even boodschappen doen. Grappig is dat, als ik bij een supermarkt ben waar ik eigenlijk nooit kom, krijg ik altijd een beetje een vakantiegevoel. Dat is toch best prettig, zo op een doordeweekse donderdagmiddag.

Vrijdag

De laatste werkdag van de week en uitzicht op een lang weekend. Het is een rare dag met rustige periodes en dan ineens heel druk. Vooral in de middag, dus die gaat snel voorbij. Dan zit de werkdag erop, kan de laptop dicht en kan ik al bijna meteen aanschuiven voor het eten. Door alle sportactiviteiten op verschillende avonden eten we vaak al vroeg en dat is op vrijdag dus ook zo.

Zaterdag

Met de middelste fiets ik naar de atletiekbaan. Zij gaat training geven en ik ga met de hardloopgroep mee. Het is een fijne rustige training. Het tempo ligt niet te hoog, dus er is voldoende gelegenheid om tijdens het lopen nog wat bij te praten.

Na de training is het thuis wat aanrommelen. Koken hoeft niet, want we eten met z’n allen even wat in Tilburg. We willen namelijk op tijd bij 013 staan, zodat we vooraan op het balkon kunnen staan. Dan hebben we een goed zicht op Chef’s Special, die daar op treden. Het is helemaal uitverkocht, de sfeer zit er goed in en het is een erg leuk optreden. En erg leuk om dit zo met z’n allen te doen!

Zondag

Joris gaat fietsen met één of andere tourtocht en moet om 6 uur al op. Ik hoor hem niet eens vertrekken. Wel wordt ik erg vroeg wakker en wil eigenlijk nog niet opslaan. Na wat te lezen, val ik toch weer in slaap en word ik om 9.30 uur weer wakker. Eindelijk is het een keer gelukt om wat uit te slapen. Het nadeel is dan wel dat de ochtend weer zo snel voorbij is. Maar ach, zoveel heb ik niet te doen vandaag. Even met de hond lopen, wat boodschappen doen en de Giro kijken. En ik had me voorgenomen om de Sims op te starten. Dat is wel gelukt, maar uiteindelijk maar heel kort. Nou ja, misschien morgen dan maar.

En dan is er alweer een week voorbij. Ik begin al een beetje af te tellen naar de zomervakantie. We zitten weer vroeg dit jaar, dus voor je het weet is het alweer zover!

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mevrouw Niekje
29 dagen geleden

Leuk hoor dat de oudste nu een rijbewijs heeft, dat geeft een boel vrijheid vond ik toen ik het mijne haalde! Tja.. het regeerakkoord, ik word er niet blij van, en nu maar afwachten wie de hoogste post en de ministersposten gaan bekleden. Laten we maar snel aan de zomervakantie gaan denken, daar word ik ook blij van, veel zin in!

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x