Ga naar de inhoud

Een knipperlichtrelatie

Volgens mij is de term ‘knipperlichtrelatie’ wel van toepassing op mij en de Hipstamatic-app. Ik ben echt fan van de filters op de foto’s. Van het retro-gevoel wat daardoor bij sommige foto’s ontstaat. En soms vind ik het gewoon een mooi effect.

Inmiddels is het alweer 26 dagen ‘aan’ en maak ik iedere dag wel even een foto met de app. Dat er een paar flinke updates zijn geweest, draagt ook wel bij aan het regelmatig foto’s maken. Zo is er ieder weekend een fotochallenge en zijn er wat extra mogelijkheden bij gekomen, zoals het later ontwikkelen van foto’s. Net alsof je je rolletje inlevert bij de fotozaak en je moet wachten op het resultaat.

Ik zou graag gebruik maken van alle opties, maar ik vind het abonnement dan toch net te duur. Dus probeer ik het met de gratis versie. Tot nu toe gaat dat prima, alhoewel het soms wel jammer is dat je niet alle edit-mogelijkheden hebt, zoals een foto even wat rechter zetten.

Hieronder vind je wat favorieten van de afgelopen 26 dagen. Ben trouwens wel benieuwd wat jij vindt van Hipstamatic. Vind je het helemaal niets of gebruik je Hipstamatic zelf ook weleens?

En wil je mij volgen in de Hipstamatic-app? Mijn account vind je hier.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x