Ga naar de inhoud

31 dagen fotochallenge

De afgelopen dagen ben ik weer wat meer aan het puzzelen met Notion. Je kunt dit echt voor van alles gebruiken en ik vind het leuk om hier wat mee bezig te zijn. Te ontdekken wat je er allemaal mee kunt, wat voor mij handig is om te gebruiken en hoe ik ervoor kan zorgen dat ik dat ook daadwerkelijk doe. Ik ben nog echt een beginneling, dus tips zijn altijd welkom!

Ondertussen ontwikkelde zich de gedachte in mijn hoofd om weer eens een fotochallenge op te starten. Altijd een mooie manier om mezelf weer aan het fotograferen te zetten. Want ook dat doe ik graag, maar ik neem er niet genoeg tijd voor. Een challenge zorgt ervoor dat ik er weer wat meer bij stil sta en wat vaker foto’s maak. Ik ging al druk op zoek naar een leuke. Tot ik me bedacht dat ik daar natuurlijk ook de IA-functie van Notion voor kon gebruiken. Dus typte ik mijn vraag en Notion kwam met een mooie lijst. Ik heb er twee even omgewisseld (daarover binnenkort meer), maar verder was ik wel tevreden over het resultaat.

Start 1 mei, doe je mee?

Hieronder vind je het lijstje van de challenge, bedacht door Notion. In mijn hoofd ben ik al aan het bedenken waar, hoe of wat ik ga fotograferen. Maar het kan ook leuke momenten opleveren als je er op de dag zelf pas over nadenkt. Ik ga dus proberen om niet teveel vooruit te denken.

1 mei: Lente bloemen
2 mei: Huisdier
3 mei: Zonsondergang
4 mei: Architectuur
5 mei: Nacht
6 mei: Portret
7 mei: Schaduwen
8 mei: Boeken
9 mei: Voedsel
10 mei: Bomen
11 mei: Macro

12 mei: Beweging
13 mei: Stilleven
14 mei: Straatkunst
15 mei: Natuur
16 mei: Textuur
17 mei: Water
18 mei: Kleur
19 mei: Reflecties
20 mei: Wolken
21 mei: Muziek
22 mei: Vintage

23 mei: Patronen
24 mei: Vlinders
25 mei: Landschap
26 mei: Familie
27 mei: Vriendschap
28 mei: Vuur
29 mei: Glas
30 mei: Vogels
31 mei: Zelfportret

Op 1 mei start ik met deze challenge. En dat zal niet alleen met de spiegelreflexcamera zijn, maar ook gewoon met mijn iPhone. Want die camera neem ik niet elke dag mee, dus dan is mijn iPhone prima. Daarin ga ik voor mezelf niet te streng zijn, want dan wordt het wel een grote challenge.
Denk je, leuk zo’n challenge. Doe dan gezellig mee! Laat me even weten waar je jouw foto’s deelt. Als je ze tenminste wil delen, dat hoeft natuurlijk niet.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x