Ga naar de inhoud

Het is een beetje stil

Zoals je misschien wel hebt gemerkt, is het hier de laatste tijd een beetje stil. Het lijkt me maar niet te lukken om de rust te vinden om dingen vast te leggen en op te schrijven voor mijn blog. Een beetje ongemerkt is er dan toch een soort blogpauze in geslopen.

Ondertussen ben ik wel bezig met mijn blog. Wat wil ik er nu eigenlijk mee? En wat niet? Dat is een zoektocht, die leuk is om te doen, maar die je hier dus niet terug ziet. Hopelijk binnenkort wel. Wat je waarschijnlijk niet meer gaat zien, zijn mijn weekoverzichten. Ook al vind ik het een leuk naslagwerk, het schrijven van de weekoverzichten zelf vind ik steeds minder leuk. Iedere week ben ik zoekende naar wat te schrijven, terug te zoeken en komt het, naar mijn idee, steeds op hetzelfde neer.

Eigenlijk wil ik hier de dingen kwijt waar ik mee bezig ben, op het moment dat ik het kwijt wil. Geen vaste blogstructuur. Gewoon een plek om even ergens bij stil te staan, iets te vertellen of te laten zien. Nu nog even die rust vinden om ook daadwerkelijk wat op te schrijven, maar dat komt wel weer. Met dit bericht is eigenlijk de eerste stap weer gezet.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Irene
3 maanden geleden

Jammer van de weekoverzichtjes, maar als het voor jou niet meer werkt is het inderdaad een goed idee om er mee te stoppen. Misschien komt het ooit terug. Ik schrijf vaak elke dag iets kort over de dag op omdat ik het anders op het einde van de week ook lastig vind om me nog te herinneren want er allemaal gebeurde.

Soms vraag ik me ook af wat ik wil doen met mijn blog. Dat komt altijd een beetje in vlagen, zo’n soort van existentiële blogcrisis, haha. Veel plezier alleszins met het achter de schermen werk en met schrijven ook 🙂

Luus
3 maanden geleden

Dat lijkt mij een heel goed besluit, om het wat zij natuurlijke beloop te laten gaan en alleen te schrijven als je daar zin en inspiratie voor hebt. Dan heb je misschien ook meer het gevoel dat je echt iets te schrijven hebt, in plaats van het eruit trekken en daardoor het gevoel hebben dat het steeds hetzelfde is. Wie weet gaat dat wel heel goed doen : )
Ik hoop dat deze eerste stap de druk er wat afhaalt van het ‘moeten’ posten volgens een vast stramien.
Leuk als we straks nog eens wat van je kunnen lezen, maar ik wacht geduldig af : )

mevrouw Niekje
3 maanden geleden

We hebben een beetje dezelfde ‘struggle’. Weekoverzichten zijn leuk om te lezen maar lastig om steeds leuk te schrijven. En wat schrijf je dan wel en hoe vaak? Ik denk dat je lezers je wel blijven lezen ook als je minder vaak blogt. Het gaat om de kwaliteit en niet de kwantiteit Auk, dus doe lekker wat bij jou het beste past en wat goed aanvoelt.

6
0
Leuk als je een reactie achter laat!x