Ga naar de inhoud

Week #19: bijkomen en kampioenen!

Weer een nieuw weekoverzicht, terwijl de week al half voorbij is. Oeps!
Ik denk dat ik weer even een fase zit, waarbij het lijkt alsof alles voort raast en er wat aan me voorbij gaat. Dan is het ineens alweer woensdag…

Maandag

Het is me gelukt om zondag goed uit te rusten, want ik kan redelijk goed mijn bed uitkomen. Vandaag heb ik een dag kantoor gepland, wat misschien niet zo heel handig is. Maar ach, ook wel gezellig om bij te kunnen praten en het leidt af van eventuele vermoeidheid. Als ik alleen thuis aan het werk ben kan die misschien wat sneller toeslaan.

Maar het valt me echt mee, het bijslapen op zondag lijkt toch te hebben geholpen.

Dinsdag

De dinsdag kan ik vaak wel weglaten uit mijn overzicht. Veel meer dan een dag werken is er niet te vermelden. 😊

Woensdag

Doordat het morgen Hemelvaartsdag is, werk ik een paar uur in de ochtend. Daarna is het in huis aan de slag. Ik heb altijd het gevoel dat er achterstallig onderhoud is. Maar ik heb ook niet altijd zin om dat actief aan te pakken. Er zijn zoveel andere dingen te doen en die winnen het dan van het huishouden. Terwijl dat natuurlijk ook moet gebeuren. Ik moet bekennen dat als iets helemaal opgeruimd en weer schoon is, dat het dan wel erg goed voelt. Maar voordat ik er eens aan begonnen ben….

Donderdag

Het is Hemelvaartsdag en ik heb wel zin in een dag vrij. Niets op de planning vandaag, dat is ook wel een keer erg fijn.

Ik begin de dag met een hardlooprondje. Mijn abonnement met Evy heb ik weer opgestart, zodat ik op kan gaan bouwen naar de Ten Miles. Deze wil ik in september gaan lopen. Omdat ik die eerste 5 kilometer samen met Evy heb gehaald, en ik het een fijne begeleiding vind, hoop ik dat ik met haar ook die Ten Miles ga halen. De eerste training verloopt goed, 35 minuten hardlopen lukt me wel.

Vrijdag

Na een dag werken beëindigen we deze met de laatste wedstrijd in het seizoen van Willem II. Vorige week promoveerden ze naar de eredivisie, vandaag kunnen ze kampioen worden. Helaas hebben we geen kaartjes en kunnen we niet naar het stadion. Maar we installeren ons thuis voor de tv. Ze komen met 0-2 achter te staan en kunnen nog steeds kampioen worden. Dat is voldoende, maar eigenlijk is winst toch veel mooier. En dat lukt eindelijk ook, Willem II is kampioen! Dat wordt naar ‘Samen naar De Heuvel’ zondag.

Zaterdag

De dag gestart met een fijne loop bij de atletiekvereniging. Best een pittige training, maar toch fijn gelopen. Voor de middag staat er niet veel op het programma. Het is vooral regelmatig kijken of er nog nieuws is over Joost Klein. Joris en ik gaan met vrienden uit eten, dus het Songfestival kunnen we niet kijken. Maar ik volg het nieuws wel, ben toch wel benieuwd wat er allemaal gebeurt, ook al kan ik het niet kijken.

Uiteindelijk blijkt dat Joost niet mee mag doen. Dat is wel een teleurstelling. Maar de meiden gaan toch kijken en wordt er een klein logeerfeest van gemaakt.

Ondertussen gaan wij lekker uit eten, is het erg gezellig en zijn we nog net op tijd thuis om de uitslag te zien.

Zondag

Dit jaar heb ik Moederdag afgeschaft, dus is het een gewone zondag, die we lekker rustig opstarten. Ik moet de laatste aflevering van De Mol nog kijken, wel zo handig om dat voor de finale te doen. Het is weer een geweldige aflevering, hilarisch die individuele opdrachten.

In de middag fiets ik met de jongste naar Tilburg voor de huldiging van Willem II. We zijn lekker op tijd, dus vinden we een mooi plekje in zone 1 met zicht op het podium. Het is een bijzondere happening en we kijken onze ogen uit. Het is heerlijk weer, wat bijdraagt aan de feestvreugde. Met zere benen van het lange staan fietsen we weer naar huis. We zijn mooi op tijd terug voor de finale van De Mol. Ik ben benieuwd naar de ontknoping, maar het voelt dubbel. Het is weer zo’n leuk seizoen, jammer dat het bijna voorbij is. Ik zal niets spoileren, dus ik verklap niet wie De Mol is. Volgende week gaan we zien wat hij allemaal heeft uitgehaald. Maar ik vind nu al dat hij echt super heeft gedaan.

Komende week hoop ik wat eerder online te zetten. Kijken of mijn hoofd daar ook aan mee wil werken. 🙂

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mevrouw Niekje
4 maanden geleden

Hi Auk, ik was net met mijn weekoverzicht bezig en kan me niet meer herinneren wat ik gedaan heb, waarschijnlijk omdat al mijn dagen gewone werkdagen waren. Niet heel bijzonder dus. Vind het soms zo moeilijk om iets te schrijven. Jouw weekoverzicht was weer leuk, je hebt wat leuke dingen gedaan! Goed ook dat je weer de hardloop ‘vibe’ hebt. Succes en goed weekend!

Zo simpel is dan geluk
4 maanden geleden

Je bent lekker sportief bezig geweest!
Gaaf dat jullie naar het kampioensfeest zijn gegaan. Lijkt me een mooie sfeer hebben.

4
0
Leuk als je een reactie achter laat!x