Ga naar de inhoud

Week #15: badkamertegels en een druk hoofd

Als ik zo even kijk, was deze week een best wel volle week. Dat merkte ik ook wel in mijn hoofd, die voelde af en toe ook wat vol. Maar zo’n overzicht is dan wel fijn, het geeft wat overzicht en het blijkt toch een prima week te zijn.

Maandag

De week begint met een werkdag. En dat is niet altijd zo, want ik de ene keer werk ik maandag en de andere keer op woensdag. Deze week werk ik trouwens allebei die dagen, maar daar over later meer. Vandaag is het maar een korte dag, die prima verloopt. Het is maandag en ik heb altijd wat moeite met maandagen. Het is echt zo’n opstartdag na het weekend, waarin je lekker wat aan hebt gerommeld en nu moet je dan weer aan de slag. Ik heb ook altijd wat moeite met moeten, dan ga ik al een beetje in verzet. 🙂

Dinsdag

Op verschillende momenten van het schooljaar worden er studiedagen gepland. Dat overzicht met die dagen wordt altijd op tijd gemaild. Maar daar komt ook wel eens een wijziging op. Dus stond 9 april in de agenda als studiedag, maar bleek dat er geen meer te zijn. Ik had al gepland om met de jongste naar de Johan Cruijff Arena te gaan. Dat kon dus helaas niet doorgaan, gelukkig kon ik het wel verzetten. De dag heb ik dan maar heel nuttig besteed met allerlei huishoudelijke taken. Tja, dat was ook heel hard nodig…

Hardlooprondje
Deze maar eens proberen

Woensdag

Na een ochtend werken ga ik een rondje hardlopen. Er staat een flinke tegenwind als ik van start ga en ik denk dat die wind ervoor zorgt dat ik iets te hard van start ga. Het is helemaal geen fijne loop. Ik loop uiteindelijk 5 kilometer en ben blij als het erop zit. Ik lijk ook veel last te hebben van mijn hormonen, die alle kanten op gaan. Dat helpt natuurlijk ook niet mee.

Na een verfrissende douche rijden we naar de badkamerwinkel voor de definitieve inrichting van de badkamer. Dat wordt keuzes maken en we hebben allebei nog niet goed in ons hoofd wat we willen. Dat blijkt uiteindelijk mee te vallen, want het lukt om tegels uit te zoeken (waar ik het meeste tegenop zag) en de badkamer compleet in te richten. Hopelijk gaat het er uiteindelijk mooi uit zien.

Donderdag

Omdat dinsdag verviel als werkdag, heb ik vandaag een hele dag op de planning. Sinds kort heb ik er een nieuwe taak bij en dat zorgt wel voor wat afwisseling. Ook weer net wat meer buiten mijn comfortzone. Een woord waar ik de kriebels van krijg, maar het zorgt er dan wel weer voor dat ik me verder ontwikkel. Het is er ook maar een klein stukje buiten, precies genoeg om wat stappen te maken.

Badkamer-impressie
Onderweg

Vrijdag

De laatste werkdag van de week en ik ben weer toe aan weekend! Joris brengt onze hond naar de dierenarts voor zijn ongeveer half jaarlijkse scheerbeurt en zijn vaccinaties. Hij komt weer lekker kort geschoren terug. Dat is altijd even wennen, want hij heeft nogal wat haar en is na zo’n scheerbeurt bijna onherkenbaar. Joris vertrekt na het eten naar Limburg, die gaat morgen een toertocht van de Amstel Gold Race fietsen. Zo’n 150 kilometer, met heel veel beklimmingen. Je moet er maar zin in hebben. Ik wandel met de jongste en de hond even naar mijn vader. Waar ik bijna al zenders laat verdwijnen van zijn tv, maar ze gelukkig weer terug kan zetten.

Zaterdag

Vandaag is het Lenteloop bij de atletiekvereniging. Eerst een gezellige ronde hardlopen en daarna verder bijkletsen onder het genot van een kop soep en een broodje. We hebben een erg actieve vereniging en dit zorgt voor extra gezelligheid. In de middag gaan de oudste en middelste aan het werk. De jongste en ik fietsen naar Tilburg om voor hem wat kleding te shoppen. Een hele uitdaging, want hij is nogal kieskeurig. Het is behoorlijk druk in de stad, natuurlijk door dat mooie weer. We kopen een shirt en wat korte broeken. Na een ijsje fietsen we weer naar huis. Voor het avondeten heb ik mezelf lekker gemakkelijk gemaakt, we halen sushi bij ons in de straat.

Fotoboekje
Sushi

Zondag

Gisteravond is Joris alweer thuis gekomen, maar vandaag mag hij met de middelste op pad voor een competitie-wedstrijd. Het is een sportief weekend zo. Nou ja, voor mij wordt het vandaag vooral een sportieve kijkdag. Zo is er vandaag de marathon van Rotterdam, de Amstel Gold Race en wordt er natuurlijk ook nog gevoetbald. Daar tussendoor kan ik wat wasjes draaien, wat boodschappen doen, een beetje aanrommelen en wie weet De Sims nog even aanzwengelen.

Vanavond kijken we De Mol, waarvan ik erg benieuwd ben wat voor opdrachten er nu weer voorbij zullen komen. Sinds vorige week neig ik wat meer naar Bernard als Mol. Volgt er vanavond meer bevestiging of maakt iemand anders zich erg verdacht?

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mevrouw Niekje
1 maand geleden

Jullie badkamerkleuren- en spulletjes zien er mooi uit! Jammer van het hardlopen, altijd balen als je wel gaat en het gaat niet lekker. Ik ging vanmorgen met tegenzin sporten, maar voelde me na afloop wel stukken beter. Mijn hormonen zitten me niet zo in de weg meer, toen ik in de overgang was vond ik het af en toe ook een ramp, vooral sombere buien en nachtzweten…. vreselijk! Wat een sportieve familie zijn jullie! Dit jaar niet gaan kijken naar de marathon, jarenlang wel, ik woonde bijna langs de route toen. Fijne week!

Aritha
29 dagen geleden

Lastig, dat van die hormonen. Ik heb daar nooit zo’n last van gehad. O jawel… vroeger, een zwaarmoedige week, eentje in de vier weken. Nu niet meer.

Verder heb ik vooral genoten van je foto’s. Ze maken je tekst echt af. Die arme hond van jullie. Vind hij het leuk bij de kapper?

Aritha

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x